BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Jan 19, 2016

Hai 2016

Hello 
Hai 


Buat masa ini 
itu je mampu nak update 
i masih hidup tau 



bai 



Sep 30, 2015

Semakin Sepi Semakin Usang

Salam Sejahtera 
hai hai 
saya masih di sini 


Nampak gayanya semakin sepi dan usang la blog ni kan 
aku ada je
cuma skarang kementerian cm kekwat skit 
blog pun nak bloked ?
lagi xupdatelah ahkak kan 
apa hall.. 
walau ahkak byk benda nak share kadang2 


Ni curi masa skit 
skang waktu lucnh weolss berzumba 
nak bakar kalori lemak2 tepu ahkak 
tgh nak amalkan diet 0 kabo 
tapi xberjaya juga sampai nak 0 
kurang2kan skit tu boleh la 
xpela slow slow 
ahkak nak workout dengan xkuat semangat nya 
alahai mmg tak lah kan 
hurmmm nasib badan lah 


Urusan keluarga masih seperti biasa 
budak2 pun dah semakin besar 
makin besar makin banyak akai 
aku ni sampai xlarat nak menjerit hari2 
bergaduh je 24jam 
dari celik mata sampai lah nak tutup mata tido 
anak lah anak 
dengar cakap boleh tak.. 
si adik ke kakak ke suma xnak mengalah 
maka tarzan lah mak kau 
bapak pula penyabar sangat.. 
aduii mak stresss 


ook bai nak p tonton #polisevo 




Aug 19, 2015

Blocked

Kementerian i kejam tau 
dia blocked blog juga 
so lagi sendu la i nak jawab 
kalu time ada chance nak update blocked pula during office hour 
ishhh sakit hati lak terpikir 


bila dah kul 5 kelam kabut la nak balik 
guaner tu 



Tadaaa saje nak up pic yang menggambarkan betapa gemuknya iolss sekarang 


ok bai 


Jul 30, 2015

Hari Raya Aidilfitri 2015

Salam Syawal semua 
Selamat Hari Raya 
Maaf Zahir Batin 


Masih mood raya tak ?
kalau masih jom la layan citer raya aku 
kalu tak .. sukati kau lah. huks 


Tahun ni turn beraya dengan family aku 
patutnya di Rompin lah 
tapi aku sebelum puasa aku dah berdoa supaya beraya di KL je 
sebab aku dah xde hati nak beraya di Rompin 
sedara xde 
nnti lepas solat raya tido je lepaking 
so bohsan sian budak2 
so lepas pujuk mama dapat juga la 
beraya di KL, Kg Batu Muda, Jalan Ipoh 
yuhuuuuuuu 





Theme hijau tahun ni 
cantik tak ??
baju aku je beli siap 
merata cari susah nau nak jumpa baju raya yang betul2 menepati citarasa aku 
banyak nau manik2.. sejak ahkak dah tua ni cm alahaiii xleh laaa
husband dan budak2 punya mmg tempah dari awal 
xde masalah 




 Sibuk kami post gambar di KL 
orang kampung pun sibuk bakar kami supaya balik awal 


   Ok sambung citaaa
Lepas solat raya kelam kabut bersalaman then balik ke Melaka 
dah lama kot raya xbalik Melaka 
Melaka kampung my mom.. dulu nenek kami kat situ lah 
skang dah tinggal makcik2 je 
sonook juga raya2 di melaka 


Bertolak lepas solat raya pun jemm oiii 
Kedut baju raya ahkak duk dalam keta lama2 




Balik dari melaka kul 9malam 
suma terbongkang dah sakit perut 
sebab raya pertama sumbat macam2 
budak2 pun xlena tido sebab sakit perut 
Raya kedua xkemana pun 
ada orang datang so siap2 masak tuk ma 
sebab ptg tu nak chow ke Perak dah 

Betuiii kul 3 petang dah bertolak 
punyala panas pungkoq dia nak balik kampung dia 
patutnya raya ke3 tau baru balik 
sian ma raya ke2 dah tinggai sorang2. 
nak jadi isteri soleheh bukan senang weiiii 



Pic raya ke3 
Start beraya rumah sedara mara belah husband pulak 
cute tak ?
sape cakap tak meh aku tamparrrr

ok la ni je la pic yang ada dlm PC yang aku sempat transfer 
berlonggok gambar tapi pemalas nak transfer 


ok bai 

doakan aku rajin dan selalu hapdate eh 








Jun 5, 2015

Sorry !

Sorrylah Anda 
saya rasa macam dah xde jiwa nak menghapdate 
mood membaca je 
dah tua kot 
malas nak karang2 
ramai juga blogger yang tenggelam timbul juga skang 
blogger femes lak tu 
ni apatah lagi ai kan 
hidup segan mati xmahu 
uhukkkk 


tapi blog ni tetap ada tuk masa depan 
mungkin di rantau 
tengah menghitung masa

Selamat menyambut Ramadhan 

Apr 1, 2015

Lemau ?

Fuhh Fuhh tiup habuk duluuu 
Klishee kan ?

Serius ketandusan dan xde mood sgt kat blog dah skang 
Mood nak membaca je kot. 
tu pun 2 hari sekali baru buka 
ke hidup aku yang bosan sekarang ni 


Ala la la la longgg 

Ok bai 



Mar 9, 2015

Wajah Wajah Adik


 Budak ni dah makin besar 
Makin comel 
Makin banyak ragam 
Makin MANJA 


 Dia Suka pakai Tudung 
Nak keluar je musti bertudung 


 Makin banyak akal makin macam2 perangai 


Suka ikut nenek, mama dan papa solat juga 
Semoga kamu menjadi anak yang solehah 

Qaira Tihani is 2 Years and 7 Months now.